В България независима прокуратура няма

Свързани новини

19.03.2022 07:03

Абсолютен саботаж на прокуратурата: Петков

Видян 2146 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Изправени сме за пореден път пред абсолютен саботаж на прокуратурата на България под ръководството на господин Гешев. Това каза на извънреден брифинг премиерът Кирил Петков. По думите му в България независима прокуратура няма. Съжалявам за прокуратурата, че се изложи по толкова очеваден начин тази вечер, допълни Петков.




„От това, което чухме от изявлението на прокуратурата, укриват се документи за искане за повдигане на обвинение, с които лесно можем да се снабдим. Прикриват се и се игнорират сведения, получени от изнудваното лице, само и само да не се извърши разследването законно, сведения, които са всеобщоизвестни и вече са достояние и на европейската прокуратура. Отричат се законови правомощия на разследващите органи и се спъва дейността на всеки, който се опитва да работи срещу корупцията в страната ни.




В България независима прокуратура няма. Прокуратурата за пореден път се държи като адвокат, когато става въпрос за хора, обвинени в корупция“, заяви Кирил Петков.




„Факт е, че много хора казват, че България е превзета държава. Ние вярваме, че това няма да бъде така в бъдеще. Ще продължим да се борим и ще направим всичко, което зависи от нас България да бъде една свободна европейска държава. Битката е започнала и оттук нататък това, което ще се случва – ще работим с всички инструменти на Европа, за да може България да я преместим на следващото ниво“, отбеляза Кирил Петков.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 19.03.2022 10:06

    Като пришълец Петков не е наясно с тукашната действителност и за това прави непрекъснати грешки, които още повече утежняват положението на народа и държавата. Само ентусиасъм и въодушевление никак не са достатъчни

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец