Вестник 19

Свързани новини

03.07.2023 09:43

3000 броя, а след ваканцията – 15 години 19’

Видян 1881 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вестник 19 минути достигна 3000 броя и продължава напред след ваканцията! „Тия защо още са живи” питаше един велик финансов министър за нас всяка седмица, защото не му харесваха нашите разкрития. И се опитваше с години да ни съсипе с всички позволени и непозволени средства и инструменти за натиск, каквито днешните „борци” срещу режима, с който сега са в сглобка, не могат да си представят, още по-малко пък – да понесат. Е, онзи престана да бъде финансов министър и вече е звезда в неприятен световен списък. Ние продължаваме напред!


Когато като хора бяхме сред първите 19 на първия от протестите от лятото на 2020 г. осребрителите на Промяната и техните официални коалиционери никакви ги нямаше там – разполагаме с фотоархив от мястото на събитието. Спуснаха ги в момента, когато на площада вече бяха хиляди. Трябваше да бъдат снимани, та после да си припишат актив или по-точно, уж неизвестните им кукловоди да им го припишат. А манекените им дано поне малко са се притеснили, понеже сделката на живота си я направиха при участие в служебния кабинет на президента от ГЕРБ Росен Плевнелиев и я направиха с държавна земя.


Писали сме и това – лесно е да се види на 19min.bg
От първия брой до този, както и в следващите 3000 ще продължаваме да си вършим работата. А тя е да ви отваряме очите за онова, което крият от вас. И да се опитваме да ви дадем идея как да продължите.
Защото иначе всичко е ясно – българската история, разказана в едно изречение гласи: „И след това станало още по-лошо”.


Изпратихме 13 правителства и за далаверите на никого не сме мълчали в тези 3000 броя. Още във втория разкрихме чудесиите на тогавашната всевластна министър Масларова, за което отиде в съда, писахме за Архарския козел на тогавашния президент Първанов на върха на силата и славата му и куп още дивотии.
Така и не сме се спрели до днес.


Ще изпратим и това – 14-ото правителство от старта на 19 минути насам, нищо че според Хр. Иванов падането му било „невъзможно”. Нямало алтернатива. Иначе казано: да свикваме. С цялото безсрамие, с всичките лъжи, с цялата жалкост, с всички поразии, които вече бяха нанесени.


Да беше умен поне, колкото Лили Иванова с нейния лаф: „Няма незаменими хора, има неповторими”. Уви, дори от втория тип сега управляващите не са. Напълно посредствени са.


А ние сме наясно как ни виждат онези, които имат повече или по-малко власт.  „Тяхната работа е да пишат, нашата работа е да строим”, както беше казал един митничар – милионер по повод някогашни разкрития за мега именията на тези отрудени хорица със заплати под средната за страната...


Докато всички тези смешки и страшки в България продължават, ни предстои още дълго време да се забавляваме заедно!
Честити ни 3000 броя!
След ваканцията – още повече!
Хубаво лято на всички!


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог