По думите му са си гласували ваканция, и не са включили нито офшорките, нито Украйна, а са отишли да си почиват

Свързани новини

21.04.2022 16:06

3-4 дни украинският външен министър е в България, а депутатите се занимават с всичко дурго, но не и с най - важното: Борисов

Видян 1363 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 "3-4 дни украинският външен министър е в България, а депутатите се занимават с всичко друго, но не и с най-важното за българите и международната общественост.


 


Нещо повече той седеше в кулоарите, и не приеха нашето искане да дойде да говори пред депутатите, заяви Бойко Борисов, като подчерта, че Зеленский е държал речи пред редица парламенти на европейски страни. По думите на бившият премиер Кулеба се е „въртял като сираче из парламента”.


 


По думите му са си гласували ваканция, не са включили нито офшорките, нито Украйна, а са отишли да си почиват.


 


 


Борисов зададе и въпроса: „Защо днес не влезе в НС нито едно от предложенията? Нито на ГЕРБ, нито на ПП, нито на „Да, България”? Отговори му Христо Иванов.



„Няма да приемем поредното натикване под килима на тази тема” и поиска свикването на коалиционен съвет. В същото време тези хубавци си гласуваха 10 дни ваканция.



И си заминаха. Не включиха нито офшорките, нито Украйна, нито тока, нито каквито и да били цени. Отидоха да почиват със скъпоплатените коли, платени от данъкоплатеца. Седма серия. Чисто нови. Вместо да ходят пеша. За три месеца и джипките не им харесват. Вече станаха на 15 години”.



Според Борисов става дума за това дали имаме управление на страха и снишаването. „Ама такова имате! Вие нямате лидер! Нямате човек, който да носи отговорност. Той се гъне зад червени линии - над килима, под килима.



Първият, който нарече Путин агресор, когато армията на Русия нахлу в Украйна, бях аз. И няма как да наречеш човек, който напада суверенна държава с танкове, артилерия, ракети, самолети и загиват цивилни.



Това е агресия и Путин е агресор. Какво не разбраха те „Защо стоите, защо се унижавате? Нямате ли принципи? Нали нашите партии, тези, които са в синьо – са на евроатлантическите ценности?”, попита лидерът на ГЕРБ.



„Г-жа Нинова е много по-мъж. Неслучайно ме е канила по мъжки да се разбираме. Тя е казала „Мяма да се подпиша за оръжие за Украйна, ако ще да ме сменят”, подчерта Борисов.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 21.04.2022 16:50

    Като не стават тези, а те го доказаха на бързо, следващите. Щом имаме милиарди за самолети на хартия, имаме и за избори. И без това никой от обикновените българи не е разбрал нищо от профуканите десетки милиарди от гастролиращата шайка, явно са отишли там където трябва

  • 001 Anonimen 21.04.2022 16:18

    А крадливата тиква като какъв се явява, та дава наклон на депутатите. Е@ти наглата сФиня.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително