27.04.2017 17:34

Фандъкова връчи дипломите на випускниците от третата Лидерска академия

Видян 2245 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За трета поредна година една от най-успешните инициативи на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) – Лидерската академия, приключи с вълнуваща церемония. 40 дами от София и страната  получиха своите сертификати за дипломиране лично от кмета на Столична община – г-жа Йорданка Фандъкова, която е патрон на инициативата.


Събитието се състоя на 26 април в Международния бизнес центъра на Уникредит БулБанк в София и събра десетки гости – випускници от последното издание на Академията и от предишните две,  членове и приятели на Съвета на жените в бизнеса в България.


„Трябва да призная, че с всяка изминала година за целия екип на Съвета на жените в бизнеса връчването на дипломите на завършващите Академията става все по-трогателно и лично събитие. Причината е, че виждаме как една наша идея се развива  и превръща в стойностна традиция. А това е нещо, с което можем да се гордеем”,  заяви в приветствената си реч  д-р инж. Боряна Манолова – председател на СЖББ и главен изпълнителен директор на Siemens България. Тя изказа специални  благодарности на кмета на София – г-жа Йорданка Фандъкова за подкрепата й към Лидерската академия през годините, както и на Уникредит БулБанк, с чието ключово съдействие се реализира обучението.


„Лидерската академия се утвърждава като устойчива програма за обучение на жени предприемачи”, заяви кметът на София, преди да връчи дипломите на випускничките на Лидерска академия 2016-2017. „Поздравявам Съвета на жените в бизнеса в България, тъй като дава възможност именно на служители от по-малки фирми, които нямат достъп до корпоративни програми, да получат нови знания и умения. Малките и средните предприятия в София са над 95% от бизнеса в града и в тях работят над 70% от трудоспособните хора”, допълни тя.


На церемонията Цветанка Минчева, член на УС на СЖББ и директор „Банкиране на дребно” в Уникредит Булбанк, обяви началото на четвъртото издание на Лидерската академия. Съвсем скоро ще бъдат обявени сроковете и условията за кандидатстване.


Лидерската академия стартира през 2014 г. като безплатна програма за обучение в лидерски умения, насочена към професионалното развитие и израстване на жени на средни мениджърски позиции или със самостоятелен бизнес. От 2014 г. досега трите випуска са завършили общо 122 дами. Повече подробности на womeninbusiness.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете