Свързани новини

02.11.2016 14:17

Борисов: Над 4000 нови заявки за саниране

Видян 1174 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Над 4000 нови заявки имаме за саниране по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Това каза по време на откриването на новата спортна зала в Гоце Делчев министър-председателят Бойко Борисов, предаде Фокус.
 Той допълни, че хубавите неща се случват, когато има някаква стабилност.

Борисов припомни за парка в Гоце Делчев, който е бил открит преди 7 години, както и за рехабилитацията на пътя през прохода „Предел“ и санирането, което продължава и в момента. „Преди нашите опоненти ни се смееха за санирането на блоковете. До сега в Благоевград има 22 санирани блока от общо 66. Като знаем на какъв хал сме всички, не се знае след колко години или десетилетие те щяха да бъдат ремонтирани, ако не съществуваше тази програма“, каза той. По думите му чрез санирането на блоковете в страната се вдига цената на имотите, урбанизацията става по-красива, вдига се стойността на жилищата, а данъците не се вдигат.


„Спортната зала в Гоце Делчев имаше много проблеми, но след разговори с народните представители бяха отпуснати нужните средства“, посочи министър-председателят. Бойко Борисов каза още, че вече е готова и залата в Якоруда, която също ще бъде открита, а са отпуснати и около 350 000 лв. за спортната зала в село Брезница. По думите му правителството се е опитало да отпусне необходимите средства за района.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.