Свързани новини

02.08.2016 13:54

Борисов: Съжалявам, че с ген. Радев си загубих времето тогава

Видян 1806 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов коментира оставката на командващия Военновъздушните сили генерал Румен Радев, като изрази съжаление, че при първото му желание за оттегляне миналата година го е убедил да остане в армията, предаде БНР.



 "Съжалявам, че с Радев си загубих времето тогава. И той ми даваше дума, че няма нищо в политиката – точно обратното. Че ме е излъгал и мен, обикновено, който ме излъже веднъж, няма възможност да ме излъже втори път. Пожелавам му успех. Никога не гледам в другите партии, това съм го доказал. Съжалявам, че 125-годишна партия стигна до там, че да нямат един партиец в БСП, един член на партията, който да кажат "ето това е нашият кандидат за президент" – такава им е скамейката. Нито един човек нямат, ще се крият зад генерали. Ми, какво ще стане, ако ние кажем, ето ние генерал Попов издигаме? Да разцепим армията ли искат? Какво искат?!"

Министърът на отбраната Николай Ненчев обясни по повод оставката:



Единственият мотив, който е изложен там е несъгласие с промяната в Закона за отбраната и въоръжените сили, с която позволяване и други съюзни държави съвместно с нас да извършват охрана на въздушното пространство. Несъгласие с решение на Народното събрание, което лично мен ме плаши. Всеки български гражданин трябва да приема законодателството такова, каквото е.


Премиерът, министърът на отбраната и началникът на отбраната Константин Попов посетиха специализирания учебен център край Црънча, където наблюдаваха демонстрации от военнослужещи на парашутни скокове, бойни техники и умения във връзка с изпълнението на Националния план за противодействие на тероризма. След това посетиха авиобазата край Граф Игнатиево.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.