22.01.2009 09:06

Убийство в Люлин

Видян 3196 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тежък инцидент стана в столичния квартал Люлин - 9 малко след полунощ, предаде БГНЕС. При нападение с автоматично оръжие млад мъж бе прострелян на паркинга пред бл. 914. По първоначалните данни убитият е Й.Ц., роден през 1965 година. От МВР твръдят, че става въпрос за лице с криминално досие.


Жертвата е водачът на движещ се автомобил мерцедес сребрист металик с регистрационен номер СА 3957 АХ. Стреляно е през предното стъкло, вследствие което водачът е загубил контрол над управлението. Колата се е ударила в стълб на уличното осветление, прегънала го е и се е обърнала на една страна върху него. На предното стъкло на колата има най-малко 7 дупки от куршуми, като най-вероятно използваното оръжие е автоматично. Килърът изглежда е изскочил пред мерцедеса и е стрелял почти от упор в предното стъкло, след което, отстъпвайки назад пред движещия се автомобил, е продължил да стреля. Общо изстреляните куршуми са между 10 и 13. Простреляният е с подстригана ниско коса. Незначително пострадал е и един паркиран пред блока автомобил москвич, който е бил ударен от вече неуправляемия мерцедес. В москвича не е имало човек. Установено е, че в мерцедеса заедно с простреляния е пътувала и млада жена на име Теодора, която се е отървала само с леки контузии и силна уплаха. Стрелецът е успял да избяга и самоличността му е неизвестна. На мястото на инцидента имаше множество полицейски и пожарни коли, както и автомобили на Бърза помощ. До 3:00 мерцедесът не беше свален от прегънатия стълб и тялото на водача не беше извадено. Пожарникарите, сред които и жени, изчакваха полицейските експерти първо да извършат оглед на автомобила и мястото на инцидента.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете