09.03.2016 15:51

Запис от камера показва кой е вероятният килър на секретарката на пазарджишкия кмет

Видян 1564 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Вече е готова техническата експертиза на записващото устройство, което най-вероятно е заснело движения на въпросното лице, убило Татяна Стоянова, предава агенция Монитор. Жертвата е секретарката на кмета на Пазарджик Тодор Попов и негова дясна ръка.  34-годишната жена бе застреляна с 5 куршума на 12 януари м.г. пред  дома си в областния град. 
    Устройството, което ще разкрие лицето на вероятния убиец е видеокамера, монтирана на хранителния магазин в кооперацията, където е живяла общинската чиновничка.  Устройството е запаметило фаталната вечер , когато е била застреляна Стоянова. 34-годишната общинарка тъкмо паркирала джипа си в гаража в двора на кооперацията към 18,30 ч., когато била пресрещната от килъра. Той изстрелял в тялото й 5 куршума, един от които в главата и се оказал фатален. Същата вечер кметската пиарка щяла да празнува имения си ден в местен ресторант с приятели и се прибрала до вкъщи, за да се преоблече, но неизвестният все още убиец я пресрещнал с оръжие и отнел живота й.



  Припомняме, че една от основните, но непотвърдени и до момента версии за покушението е заради провалени сделки на стойност  2 млн.лв.
По делото предстоят да бъдат разпитани още хора, затова от Софийската градска прокуратура са поискали разследването да бъде удължено с още 4 месеца, считано от началото на март. Досъдебното производство бе прехвърлено в средата на февруари м.г. по искане на шефа на пазарджишката Областна дирекция на МВР Йордан Рогачев в София и по него работи националното следствие и Главната дирекция  Криминална полиция.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,