Свързани новини

04.02.2016 14:52

Салма Хайек бясна на Бг, а министър Ангелкова гугука с милионен длъжник на хазната

Видян 3325 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Пиарката на Салма Хайек – Саманта Хил, поиска от 19 минути подробна информация относно неуреденото по никакъв начин участие на световната звезда в рекламен клип на България, както и самото видео. Още през октомври предупредихме, че страната ни я чака грандиозен скандал заради художествената самодейност на министъра на туризма Николина Ангелкова, която взе филмче на студиото Ню Бояна и без да има договори със звезди като Хайек, Сталоун и други холивудски големци, го пусна по света и у нас. Сега – 100 дни по-късно скандалът наистина започва да бумти и сигурно ще струва милиони на държавата.
Бояна дължи други милиони, неплатени на хазната от многобройните си фирми със сходни имена, които се опитват да замажат финансовите проблеми на фамилията Лърнър, която държи бившия Киноцентър. Както 19 писа, доста холивудски звезди – от Робърт де Ниро надолу, съдят компаниите на Лърнър за неизплатени милиони по филми.



  Изключително странно е на този фон, че министърът на туризма Николина Ангелкова ангажира държавата с позиция в подкрепа на еврейската фамилия. Защото един министър не обядва, особено пък в работно време, с когото и да е. Важно е да напомним за тенекиите, които Ангелкова върза на Немския регионален туристически борд, на азиатски инвеститор, а последно – на италианския министър на туризма, при когото се опита да отмени посещението си. Така че ангажирането й с каузата на Ню Бояна не ще да е случайно.



Нека напомним, че тя идва от сектора на недвижимостите, където продължават да работят съпругът й и други нейни близки, а киноцентърът е един от най-скъпите имоти в България – 300 декара регулирани в полите на Витоша между кварталите на богатите Бояна и Драгалевци. Взет е от сем. Лърнър за няма и 5 милиона долара, а струва стотици милиони евро.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева