27.02.2015 11:33

Вучков предлага главен секретар на МВР на 4 март

Видян 1293 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"На 4 март ще направя предложение за главен секретар на МВР", заяви министърът на вътрешните работи Веселин Вучков. "Продължавам да държа на извода, че най-късно до 4 март трябва да стартира процедура", каза още той. 


"Най-добре за цялата система и общество е това да е лице, което е преминало поетапна кариера на развитие, ръководил е по-малки, по-големи мащаби от хора, за да вдъхва доверие към системата. На дискусията на МС ще кажа моите предложения. Сега не искам предварително да казвам върху кои имена мисля", посочи министърът. 


То йотбеляза, че е важно да има дискусия на МС, защото процедурата е не по предложение на министъра с указ на президента, а по предложение на правителството с указ на президента. 


"Нямам правомощия нито по отношение на ДАТО, нито по отношение на ДАНС. Имам ангажимент единствено към висшата професионална фигура в МВР", подчерта Вучков.


Той коментира, че има резултати от дисциплинарните производства на служителите на МВР. 


"Сега не са пред мен конкретните резултати, но при парламентарен контрол или по друг повод бих могъл конкретно да кажа колко и какви лица са наказани", обясни Вучков.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв