19.02.2015 17:19

Мишел Обама в развод за $100 млн.

Видян 5638 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата дама на САЩ Мишел Обама е бяснa и й е дошло до гуша от флиртуващия й съпруг - и като гръм от ясно небе анонимен източник се е сдобил с официални документи за нейния развод!


Данъчни документи показват финансовото състояние на двойката и ще бъдат включени в 100-милионната раздяла със съпруга й -  "Командира в изневяра" Барак, разкриват източници.


Разярената Мишел може да сложи край на 22-годишния си брак преди американският президент да приключи втория си мандат, отбелязва източник, цитиран от universalfreepress.com


"Тя е толкова вбесена! Честно казано, Мишел е стигнала дотам, че да не я интересува да продължи изявите си. Тя отдавна щеше да си е тръгнала, ако не бяха дъщерите й Саша и Малия", споделя добре информиран източник. "Мишел е на ръба и е започнала да води тайни разговори с адвокат за развода!"


Друг източник разкрива: "Мишел се бе съгласила да изчака докато мандатът на Барак приключи през януари 2017 г., преди да подаде документи за развод. Но годишната им ваканция до Хаваите бе такъв провал, белязан от непрестанни караници за всяко дребно нещо, че двамата почти не са си говорили от началото на годината. Не би ме изненадало, ако го зареже скоро. Нейното желание да изчака е продиктувано от фактa, че той би спечелил огромни суми от сделки за издаване на книги и речи, което значително би увеличило богатството им отвъд 100 млн. долара!"



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак