Свързани новини

15.12.2014 16:18

Крясъци и побоища се вихрят в дома на Анна Баракова

Видян 1184 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Страховити скандали се развихрят в апартамента на депутатката Анна Баракова, пишат от Гласове. Оказва се, че съседите и в столичния кватрал Изток са подложени на сериозен стрес. Млада жена, чийто апартамент е над този на народната представителка, разказва, че откакто Баракова е дошла, заедно с неизвестен господин и с по-възрастна жена, за която се предполага, че е майка и, кошмарите не спират. „Жилището под нас се води на Народното събрание и досега не сме имали никакъв проблем, но в момента тормозът е денонощен", пояснява жената. Тя допълва, че от сутрин до вечер от дома на депутатката се чуват крясъци и побоища, гонитба из апартамента и шум от падащи предмети. Най-често мъжът и майката се карали за пари. По-възрастната жена пък наричала по-младата „проститутка“ и „нещастница“. "Преди известно време възрастната жена беше тръгнала да излиза през нощта и така крещеше на вратата, че я чуваше целият блок. Викаше, че отивала „да се мята“, щяла да се хвърли под някоя кола, защото не издържала вече. Мъжът я гонеше от апартамента и двамата крещяха и се заплашваха", разказва още изтормозената съседка.


Никой от живеещите в кооперацията не се наемал да се разправя със странното семейство, дошло от Пловдив, защото Баракова се ползва с депутатски имунитет, а мъжът изглеждал грубиянин, който обикновенно трясвал вратата под носа на престрашилите се да позвънят. Повечето от семействата са с малки деца и са изплашени от неадекватните действия на тримата нови квартиранти, които не се поддавали на никакъв опит за контакт. "Говорихме с домоуправителя на блока, но и той нищо не може да направи. Посъветваха ни да пишем до Народното събрание, за да бъдат преместени оттук, защото не мислим, че ще се промени каквото и да било. Преди в жилището са живели депутати от ДПС и от НДСВ, но никога не сме имали проблеми", коментират потърпевшите. "Това са първите хора, с които нямаме никакъв контакт, не знаем как да излезем от това кошмарно положение. Като започнат крясъците, най-малките излизат да видят какво става. За да ги заглушим, пускаме телевизорите, музика, но нищо не помага. Страхуваме се за децата си," споделят притеснените родители, които по неволя станаха съседи на Анна Баракова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв