Свързани новини

15.01.2014 10:05

Окупацията на Софийския университет приключи

Видян 892 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Падането на пълната окупация на Софийския университет Св. Климент Охридски, продължила повече от два месеца, вече е факт. Това съобщи Константин Галев, един от окупаторите на най-голямата аудитория в Ректората.


По думите му до това решение се е стигнало в понеделник на общо събрание, като от 100 души само 20 са били против падането на окупацията. Сред мотивите да напуснат аулата Ранобудните студенти посочиха, че окупацията е извънредна форма на протест, която в последно време се е битовизирала.


Студентите са категорични, че това тяхно решение няма да повлияе на гражданската им позиция и протестните им действия ще се изместят пред сградата на Народното събрание. Те дадоха и заявка, че ще участват в днешния протест, който се организира в социалните мрежи по повод първия работен ден на депутатите след зимната ваканция.


Борис Рангелов, един от окупаторите, подкрепили решението с особено мнение, обясни , че е бил против падането на окупацията, защото не е ясно какви ще са действията на Ранобудните студенти след приключването на акцията.


По думите на Рангелов днес ще има ново общо събрание на недоволните студенти, на което се очаква да се реши какво ще правят след падането на окупацията.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион