Свързани новини

12.12.2013 17:13

Позиция на ПП ГЕРБ

Видян 1427 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Проектът ,,Южен поток“ е в застой, защото от 2008 година същият Орешарски като финансов министър и същите хора около него, говореха за Големия шлем. Сега сме края на 2013-та година, те продължават да не са го съгласували, да не са подписали договор и да заблуждават и Европа, и Русия. За ПП ГЕРБ прочитът на днешното изказване на комисаря Йотингер е, че Европейската комисия не вярва, че България може да защити своите интереси и съответно да подпише изгоден договор за страната. Сегашното правителство не може да защити интересите на България, независимо, че проектът е изгоден за страната. Според нас, Европейската комисия казва: ,,Вие не можете да се оправяте, затова ние ще преговаряме от ваше име‘‘.  


Европейската комисия ще бъде адвокат на България, защото Орешарски и компания не могат да защитават интереса на страната ни. Силно се надяваме това правителство да не провали и проекта за 7-ми блок на АЕЦ ,,Козлодуй‘‘, защото и там България е на разрешителен режим от Европейската комисия. Дано не злепоставят "Уестингхаус", която е доказала се международна компания. ПП ГЕРБ винаги е смятала, че такива компании са добре дошли в България.


Диверсификацията на ядрената енергия е изключително важна за България, но не по начина, по който днешните управляващи го правят - без да съгласуват, без да уведомяват, без да провеждат необходимите конкурси и търгове. Ако ГЕРБ беше на власт отдавна проектът ,,Южен поток‘‘ щеше да е подписан. Правителството на ГЕРБ беше съгласувало и консултирало всичко с Европейската комисия. Европейската комисия е наясно защо ГЕРБ спря проектите "Белене" и "Бургас- Александруполис".



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.