Свързани новини

16.08.2013 12:18

Борисов: София прилича на Египет

Видян 2168 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това, което виждам на улиците, мога да сравня само с Египет. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в парламента днес. Той допълни, че за пореден път ще се види, че „Атака” са в коалиция с БСП и ДПС.


„Видях по целия „Стамболийски” рейсове, организирани от ДПС, докарани за протест пред президентството”, каза Борисов и допълни, че ГЕРБ със сигурност не е организирала нищо. Той подчерта, че действията на ДПС в момента са „много опасна игра”.


„Учудвам се на г-н Местан, който е много умерен човек, че по този начин е решил да помага на БСП. Това правителство рано или късно ще падне, и то с гръм и трясък”, завърши Борисов.   


Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че актуализацията на бюджета е абсолютно ненужна. Той акцентира, че събираемостта на приходните агенции е повече от предвидената. Той беше категоричен, че управляващите избират лесният начин – с кредити, вместо да работят и да съберат нужните приходи. „Лихвите по кредита и главницата е оставена на малдите да я пращат”, категоричен беше Борисов.


„Това правителство рано или късно ще падне и то с гръм и трясък. С днешната актуализация след една години всички ние ще се чудим как да затягаме колана, за да можем да решим катастрофата, в която ще ни вкарат. На моите приятели – синдикалните лидери, да има кажа, че с днешната си подкрепа, след една година ще се червят. Управляващите така са решили, ще го актуализират днес, а всички ние след една година ще теглим от това решение, което днес ще се вземе”, каза лидерът на ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и