Свързани новини

15.07.2013 10:18

Рекорден брой пътнотранспортни произшествия за 48 часа

Видян 1425 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки непрекъснатите предупреждения на компетентните власти войната по пътищата продължава, а само за изминалите 48 часа успя да достигне рекорден брой произшествия.  Статистиката показва  над 150 автомобилни катастрофи с над 66 ранени и 7 смъртни случая  за уикенда.


Инцидент заради висока скорост отне живота на двама мъже в нощта срещу неделя след  огранизирана гонка по пътя към дунавския град Русе. Трима души, между които и две жени, са ранени и откарани в местната болница след зверския сблъсък. Катастрофата е станала, когато Пежо се удря челно в движещото се срещу него Жигули. Сблъсъкът е толкова силен, че няма следи от спирачен път, а Жигулито е буквално помляно. Единият от мъжете в него загива на място, а по-късно и шофьорът издъхва в болницата. За да извадят останалите ранени, се е наложило пожарната да реже ламарините. През нощта срещу неделя автомобил, движещ се посока гр. Гоце Делчев, се е блъснал в железен стълб, който е премазал колата.  В събота към обяд е станала катастрофа в Кресненското дефиле, където са се сблъскали челно два автобуса.


От началото на годината до сега при катастрофи са убити над 250 души и са ранени повече от 4000. Това означава, че сме затрили едно малко село, а едно малко градче сме заселили с инвалиди. Ужасна картина. Това каза в предаване на радио Фокус Койчо Русев председател на Националната транспортната камара.


.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни