Свързани новини

10.07.2013 12:21

Наши биатлонисти потрошени след катастрофа

Видян 1345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

17-годишният световният шампион по биатлон Йордан Чучуганов от Сапарева баня заедно с двама свои приятели и биатлонисти катастрофираха тази нощ близо до гейзера в Сапарева баня. 22-годишният Радослав Дангулов наскоро взел книжка и решил да повози приятелите си с новозакупеното си Пежо. В автомобила се качили Радослав Дангулов, Йордан Чучуганов и 14-годишният Любомир Калдръмов. Возили се по улиците на курортното градче, стигнали близо до завоя преди гейзера. Пътят бил мокър и Дангулов изпуснал управлението на автомобила и се ударил в крайпътно дърво. Пътният инцидент станал на стотина метра от спешния център в Сапарева баня. Минаващи с автомобили позвънили и на място пристигнал дежурният екип на спешния център, наложи се да извикат линейка и от Спешен – център – Дупница, тъй като и тримата, пътуващи в пежото, се нуждаели от спешна лекарска помощ.


Радослав Дангулов след преглед в Дупница е закаран по спешност в”Пирогов”, той е изпочупен целия, има съмнения за тежка мозъчна травма. Йордан Чучуганов е със счупено бедро и съмнение за счупен таз, настанен е в частната болница в Дупница. Най-малкият, 14-годишният Любомир Калдръмов, е настанен в ортопедично отделение на общинската болница в Дупница с фрактура на крака, пише "Струма".


Йордан Чучуганов се класира първи в своята възрастова група на световния шампионат по биатлон в Италия. Радослав Дангулов и Любомир Калдръмов са биатлонисти от отбора на Сапарева баня. Техен ръководител е Райко Пенев. Йордан Чучуганов е в националния отбор по биатлон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец