18.06.2013 12:12

Майката на обесената студентка онемяла от мъка

Видян 1684 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

20-годишната студентка, която се обеси в Южния парк в София е имала проблеми с ученето, а не с любовта е една от хипотезите в разследването на самоубийството. Предполага се, че красивата Виктория решила да сложи край на живота си заради невзети изпити. Това е и водещата версия на прокуратурата, пише „Монитор“.На тялото попаднала млада жена, която разхождала кучето си в горичката над ул. „Димитър Хаджикоцев” в кв. „Лозенец” към 9 ч. вчера сутринта. Първоначално тя видяла момичето, което висяло на едно дърво. Отначало решила, че е чучело, но когато се приближила, разбрала, че всъщност това е тяло на млада жена.


Отишлите на място полицаи веднага отцепили района и се заели да оглеждат мястото. Още от самото начало разбрали, че  става дума за самоубийство, тъй като по трупа не били открити следи от насилие. Дървото, на което висяла девойката, било над дере, затова доста усилие коствало на органите на реда, за да свалят умрялото момиче.


Преди да издъхне, Виктория първо е вървяла сама по ул. „Димитър Хаджикосев”, след това е кривнала по една от пътеките към горичката, изминала е 100-тина метра асфалтов път, а накрая се е шмугнала между дърветата. В нея не е имало никакви документи. За ова минало близо час, докато криминалистите установят самоличността й.


Оказало се, че жертвата учи в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ френска филология. Била във втори курс и си имала сериозен приятел. Първа за трагедията научила сестрата на Виктория. След като казала на майка си какво ги е сполетяло, родителят изпаднал в шок.


Вчера цял ден не могла да обели дума пред разследващите, затова отложили разпита є за днес, допълниха още от прокуратурата. Първото, което споделили близките, е, че Виктория била много чувствителна и приемала всичко навътре.


Напоследък изпаднала в депресия, понеже не могла да си вземе всички изпити от лятната и зимната сесия. Гаджето на момичето твърдяло ,че є предстояло да положи 7 изпита. Според сестра й бройката била 12.


Тази информация навела разследващите на мисълта, че именно това я е подтикнало да направи фаталната стъпка. Докато траел огледът, на всички направило впечатление красотата на девойката. Била не много висока, слаба, с кестенява коса, уточниха от държавното обвинение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци