Свързани новини

24.05.2013 17:44

Баба и дядо пребити при опит за грабеж, заподозреният е внук на лидер от "Атака"

Видян 2114 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жителите на Мламолово неотдавна виждат лицето на престъпността отблизо. В края на април едно възрастно семейство е пребито. Престъпниците искат пари, които възрастните хора нямат. 73-годишната Йорданка и спътникът в живота й Кирил, на 77 години, помнят ясно онази нощ, след която не знаят дали ще оживеят.


„Аз станах. Помислих, че е внукът. Помислих, че е той, и взех, че отворих. И тия направо при отварянето - в главата, удариха ме и аз съм паднал. И като започнаха да ме ритат. Това по-ниското момче, което беше, хвана да ме рита яко. Каза ми „давай пенсията, давай пенсията", спомня си дядото.


Бабата била ударена от крадците, а мъжът ѝ има шевове на устата. Полицията започва разследване, стеснява кръга на възможните извършители и прави пробив. Единият от участниците проговаря.


Единият от задържаните за денонощие в ареста е внук на бивш общински съветник и местен лидер на партия „Атака". 19-годишният Стилиян прави самопризнания пред разследващите, но пред камерата отрича да е участвал.


„Те ми казаха полицаите: „Кажи, кажи” и аз само една дума казах. Да кажем като сме отишли какво сме били казали и аз казах точно това – „дайте пенсията” и всичко се приключи”, казва младежът.



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.