Свързани новини

24.04.2013 12:53

Фризьорски екшън - мъж отряза кичур на бившата си

Видян 1451 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицаи от Сливница задържаха 35-годишен мъж, вдигнал скандал във фризьорски салон и опитал насила да „фризира” бившата си жена.  За финал афектираният мъж задигнал телефона на жена си и я заключил заедно с маникюристката в салона, съобщиха от ОДМВР–София, предаде Днес.бг.


Случката се разиграла вчера сутринта във фризьорски салон на ул. „Клисура” в Сливница. Около 8.55 часа маникюристката и собственичка на обекта позвънила в полицията и съобщила за извършена кражба на мобилен телефон. Пред полицейските служители разтревожената жена разказала, че докато оформяла маникюра на своя клиентка, в салона нахлул бившият съпруг на 34-годишната жена, който още от вратата вдигнал скандал на майката на детето си.


В разгара на поредния семеен конфликт 35-годишният Т.М. грабнал първата попаднала пред погледа му ножица и мълниеносно отрязал кичур от косата на бившата си партньорка, след което взел и мобилния й телефон от близката масичка.


Когато маникюристката, станала неволен свидетел на необичайната сутрешна драма, го подгонила, Т.М. ловко се изплъзнал и за капак врътнал ключа, оставен за лош късмет от външната страна на входната врата.


Веднага след получаването на сигнала, полицейските служители отключили потресените от преживяното жени, а минути по-късно задържали и извършителя. Мобилният телефон, предмет на кражбата, е иззет.


Т.М. остава в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели.