Свързани новини

Свързани видео

14.03.2013 11:29

Нова версия за Пламен изплува в мистериозен клип

Видян 1712 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандален клип с пълното изказване на Пламен Горанов на протестите във Варна беше разпространен в социалната мрежа. Във видеото се вижда как мъж се доближава до него и го насъсква „... Чуваш ли бе! Отиди им кажи да скандират Долу ТИМ бе!”. Обстоятелствата около появата на видеото са неясни. Словата на Пламен, с които той посочва ТИМ като главен виновник за проблемите във Варна и увлича хората да викат против групировката, съвсем не е цялото му изказване пред протестиращите. В новото видео, което е снимано от друг ъгъл, най-вероятно с телефон, ясно се вижда, че Пламен Горанов говори пред хората, но много по-дълго. След вече известното изказване на Пламен за фирмата Кочинката на Кирчо, слиза от стъпалата на паметника на загиналите в сръбско-българската война, а през това време мъж с дълга коса и камера се приближава до него и му казва: „... Чуваш ли бе! Отиди им кажи да скандират Долу ТИМ бе!” Шепне му още нещо на ухото, приближавайки се повече, а после Пламен пак взема микрофона и допълва предишното си изказване: „Само да допълня, че освен правителството, мисля, че във Варна главният виновник за този протест е ТИМ! Долу ТИМ!” Мистериозният мъж е Йордан Николов, който постоянно присъства на протестите.


В новоразпространеното видео , което е снимано от друг ъгъл, най-вероятно с телефон, ясно се вижда, че Пламен Горанов говори пред хората, но много по-дълго. Той казва следното:


„Добър ден на всички! Освен този протест, който е за цените на тока, смятам, че много от хората, които сме тук, знаем, че може би много по-голям проблем във Варна е този дето седи ето там (в този момент Пламен посочва общината). И аз се постарах и съм направил нова фирма за общината, която е „Кочинката на Кирчо" (показва най-вероятно плаката си, който не се вижда) и просто умолявам да отделим две минути и да отидем да му я оставим там да си я има. Ако се присъедините към мен, да му я оставим на входа. Това е", казва Пламен и оставя микрофона.


Насочва се да слиза от паметника на загиналите в сръбско-българската война, а след него друг говорител застава на микрофона. През това време мъж с дълга коса и камера (най-вероятно камерата, снимала популярния клип с призива му срещу ТИМ) се приближава до него и му казва: „... Чуваш ли бе! Отиди им кажи да скандират Долу ТИМ, бе!" Шепне му още нещо на ухото, приближавайки се повече, а после Пламен пак взема микрофона и допълва предишното си изказване:


„Само да допълня, че освен правителството, мисля, че във Варна главният виновник за този протест е ТИМ! Долу ТИМ!"


Скандиране, което се подхваща от варненци за секунди. От това видео обаче се вижда как мъжът с камера дирижира скандиранията, а плътно до него е арх. Калина Павлова, един от най-заклетите противници на групировката. Тя също заснема протеста, но не е ясно къде е нейният запис.


Малко след това самата Калина Павлова се изправя пред хората, за да ги призове да подкрепят подписката за местен референдум, „за да спрем ТИМ да застрои Морската градина".


Обстоятелствата около появата на новия клип са неясни. Само за няколко минути тази вечер са пуснати няколко варианта на видеото. Последният е с изчистен от шума звук на момента, в който дългокосият мъж с камера кара Пламен да говори отново.


Мъжът се казва Йордан Николов. Именно той е заснел видеото, което бе разпространено веднага след самозапалването. Неговият филм е дълъг 48 минути, но първата част от изказването на Пламен липсва.


Николов присъства на протестите във Варна от самото им начало, а вчера е бил и на срещата със съветниците, но е забелязан да напуска залата с една от агитките.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред