Свързани новини

28.02.2013 15:22

Кристалина и Плевнелиев готвели "минипреврат"?

Видян 3968 пъти | Коментари 0
Гласували 8 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От известно време в интернет тече интересна стенограма от разговорите на герои, пускани с личните си имена Светлана и Оги. Ако се доверим на съдържанието, приличат на Светлана Джамджиева – главен редактор на Труд, и главата на Здравния Октопод Огнян Донев – собственик на Софарма, чиито милиони от лекарства на гърба на българския народ са тема, която многократно сме разисквали.


Самият сайт pik, който пусна сериала засега не е публикувал отзиви на заподозрените, но в Афера Джамджиева доброволно се разкри като полуопроверга верността на съдържанието. Но не я отрече. Определи я като „манипулация”.


Апропо, днес Яне Янев изригна, че Огнян Донев се е срещнал с близкия си приятел Росен Плевнелиев, за да сглобяват заедно кабинет. Четете и цъкайте с език:


"[22.11.12 11:11:31] Svetlana: Ново крило в ГЕРБ – предвождано от Кристалина, подкрепя я Росен Пл и евродепутатите им


[22.11.12 11:11:47] Svetlana: с тезата, че ББ и ЦвЦв ги излагат и излагат България


[22.11.12 11:12:19] Svetlana: Според други евродепутати само еврокомисар може да спретне толкова бързо изявление на говорителя на ЕК за избора на Марковска


[22.11.12 11:12:43] Svetlana: и Кристалина го е направила


[22.11.12 11:13:11] Svetlana: Европейците я подтиквали да се върне тук като премиер… да направят нещо като мини преврат


[22.11.12 11:13:55] Svetlana: и да се получи нещо като истинска дясна партия


[22.11.12 11:14:56] Svetlana: моето лично разсъждение е, че ако това е вярно, трябва да изчакат ББ и ЦвЦв да им спечелят изборите и тогава да си правят преврата…


[22.11.12 11:16:23] Ogi: много теория … малко практическа възможност


[22.11.12 11:17:18] Svetlana: герберите в европарламента открито говорели срещу лидерите си… и пред българи, и пред чужденци…


[22.11.12 11:18:21] Ogi: говорят … до докладват чинно на ббб


[22.11.12 11:18:23] Svetlana: но е много вероятно да е вярно… Кристалина още преди месеци започна да проявява известна нетърпимост".


Напомняме, че през 2009 г. банкерката Цветелина Бориславова и олигархът Иво Прокопиев лансираха целия икономически екип на ГЕРБ, съставен от: Кристалина Георгиева, верния й ученик Симеон Дянков, Росен Плевнелиев, Трайчо Трайков, когото взеха от монополиста в тока ЕВН. Освен тях наложиха възпитаниците на убиеца на българската история Джордж Сорос – Ники Младенов и Сергей Игнатов за министри. Идеята беше Кристалина да стане премиер в коалиция, защото никой не очакваше, че една реплика на Доган ще налее 1 милион избиратели на ГЕРБ, освен 600-700 000, които си имаше и до които спихна.


Сега чрез реденето на служебен кабинет Кръгът Вашингтон ще направи втори опит. Кристалина надали ще си прекрати мандата на еврокомисар година предварително. Но ще се пробутва верен на кръжока премиер и министри около него. Най-хубавото за заговорниците е, че служебните кабинети са на практика безконтролни и правят каквото си искат. Техният ще работи за банките, монополите и олигархията. Неслучайно се чуват и имена за премиери, свързани с определени лобита. Като например на бившата шефка на Мобилтел – gsm операторът, който оказва до последно да се съобразява дори с европейски регламенти в работата си и ощетява абонати. Румяна Кючукова не е само това, тя е жена на бившия зам.-министър на Ивайло Калфин от Тройната коалиция и върнат посланик от Лондон Любомир Кючуков, който бе разкрит като момче на ДС.


Нека не забравяме, че кариерата на Цветелина Бориславова – снаха на бивш кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП, започва от фирмата ИНКО, която де факто бе кантора на научно-техническото разузнаване на комунистическия режим, таткото на Иво Прокопиев бе шеф на любимото ловно стопанство на Тодор Живков, а батко му – служител на органите, Плевнелиев е син на партиец от окръжен мащаб, а самият Росен - изявен комсомолец. Не забравяме също, че Дянков е стипендиант на фондация Людмила Живкова, Сергей Игнатов е син на първия секретар на Район Селски, а бащата на Ники Младенов е офицер от ДС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,