Свързани новини

18.01.2013 10:09

Мишо Шамара: Влизам в политиката, защото, колкото и да съм прост, съм човечен

Видян 2092 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това е военен метод за управление на народа – дръж го тъп, пускай му чалга, давай му зрелище и гледай сеира. Така рапърът Мишо Шамара нарисува политическата ситуация в държавата пред журналисти в четвъртък, след той и колегата му Сарафа бяха привикани на разпит в следствената служба.


Музикантите са получили призовка преди няколко дни да се явят в следствието. Понеже не им е било казано за какво става дума, те допуснаха, че са викани заради песента "Бяло, зелено, червено", която разсърди управляващите заради нескритите подигравки към тях.


В четвъртък Шамара отново изригна срещу сегашната власт. "ГЕРБ е цици и асфалт, но аз не ям нито едното, нито другото. Аз ям хляб", каза той, цитиран от БГНЕС.


"Политиката в България е чалга, но какво да очакваме, като ни управлява ретромутра, фен на Лепа Брена", заяви рапърът. Той обяви че влиза в политиката, за да оправи "прогнилата ни система".


"Ще се впусна в политиката, защото колкото и да съм прост, съм човечен. Това, че си професор по нещо, не значи, че си добър човек", продължи певецът. Според него някой трябва да се бори със злото в държавата, "а не само да правиш циркове във Фейсбук".


"Единственият начин да материализирам моя труд, е като вляза в политиката. Докато управляващите не бъдат затворени, няма да спра", закани се той.


"Ако случайно не си човек, който боготвори министър-председателя, влизаш в затвора. Ако искаш само евнуси в тази държава, сбъркал си", каза още в типичния си стил Шамара.


"Фактът, че държавата няма пари за пенсионери и майки, обяснявам със свинските шкембета на управляващите. Може ли малоумник да ни управлява и да искаме логично управление", запита риторично Мишо Шамара.


"Днес ние сме тук, след 6 месеца са те. Аз съм сигурен, че след половин година всички от ГЕРБ, които са се държали арогантно, ще бъдат по затворите", допълни рапърът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Този ден предлага възможности за интензивни емоционални преживявания

Този ден предлага възможности за интензивни