Свързани новини

22.11.2010 17:14

Петков: Цветанов разработвал ли е Танов?

Видян 1714 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Разработван ли е, подслушван ли е Ваньо Танов в качеството му на директор на митниците през март месец тази година от Цветан Цветанов", попита бившият вътрешен министър Румен Петков. Цветанов по-късно отказа да отговори дали е подслушвал ръководството на агенция Митници, и в частност - Танов.


Петков обясни, че все още разполага с канали за информация, по които изтичали странни данни. Атаката започна, след като Цветанов и Танов обвиниха Румен Петков, че е водил преговори с посредничеството на Алексей Петров за преразпределение на наркопазара между братята Галеви и Златко Баретата. След изявления на Петков, последва и коментар на обвинения за наркоразпространение Златомир Иванов – Баретата, допълва Mediapool. „Бившият шеф на антимафиотите Ваньо Танов е глупак. Не искам да го коментирам повече“, заяви Баретата.„В петък в студиото се сложи начало на един особен жанр – гадаенето, защото г-н Танов казваше, че гадае. Затова този жанр ме грабна искрено, грабна сърцето и душата ми“, допълни Петков пред БНТ. Продължавайки в същия дух на гадаене, той разкри, че ако Цветанов е разработвал Ваньо Танов, му е нямал доверие. Влошените отношения между между двамата станаха публично достояние преди няколко месеца, когато вътрешният министър обвини шефа на митниците за ръста на контрабандните цигари.


Румен Петков обясни още, че като шеф на ГДБОП Ваньо Танов е ухажвал дълго време Будимир Куйович, и дори го е вземал от границата. Той посочи, че Танов е работил неефективно в МВР. „Точно за това го освободих. Той извърши груби нарушения, свързани с човек, като Куйович, който има 14-годишна присъда. Танов не случайно беше изключен от Асоциацията на полицейските ръководители“, заяви Петков. Той допълни, че разработките за дупнишките бизнесмени са били нарочни засекретени. „Това означава, че Танов като началник на ГДБОП ги е прикривал“, завърши Петков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

скорпион

Този ден предлага възможности за интензивни емоционални преживявания

Този ден предлага възможности за интензивни