Свързани новини

21.09.2010 16:14

ВКП събра Трактора и Октопода

Видян 2553 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Върховната касационна прокуратура (ВКП) е отменила постановлението, с което разследването срещу Алексей Петров бе отделено от основното дело срещу групата Октопод, съобщава БТА. В края на юли прокурорът Светлозар Костов, който бе командирован от Бургас в София, за да работи само по делото срещу групата Октопод, отдели част от материалите срещу Алексей Петров и така той се оказа обвиняем по две досъдебни производства. С отмятана на постановлението сега остава едно-единствено мегадело "Октопод", както беше при задържането на бившия съветник в ДАНС през февруари и останалите от престъпната група. Делото, създадено впоследствие - за по-малка организирана група в рамките на големия Октопод, отпада.


Адвокатите на Петров още миналата седмица внесоха нова молба за промяна на мярката му за неотклонение и сега се очаква Софийският градски съд отново да заседава по нея и да реши дали да го остави в ареста. Защитата настоява това да се случи, тъй като той е с влошено здравословно състояние. Последния път Петров се появи в съда с рана на носа и бинтована ръка, след като припаднал в ареста. Освен това, според медицинско заключение, той се нуждае и от неврологична операция на крака, който бе ранен при стрелбата срещу него до басейна Спартак преди няколко години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби