Свързани новини

08.09.2010 14:25

Трактора: Театърът на абсурда, наречен Октопод свърши, започва циркът

Видян 2348 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Театърът на абсурда, наречен Октопод, свърши, започва циркът, заяви Алексей Петров на излизане от съдебната зала. Софийски градски съд (СГС) заседава при закрити врати по искане на бившия съветник от ДАНС да бъде пуснат от ареста, съобщава БГНЕС.


Решението на съда още не е факт, но единият от защитниците на Трактора – адвокат Ина Лулчева каза, че прокуратурата категорично е написала, че той няма никакво отношение към т. нар. Октопод. Образувано е ново дело, заедно с петима души и има писмени материали, че той не е обвинен за това дело, твърди още Лулчева. Прокуратурата е повдигнала обвинение срещу Алексей Петров, Антон Петров - Хамстера и Марчело Джотолов на 9 август 2010 г., а в края на месец юли е отделила материали за тримата от делото Октопод. Новото обвинение е за рекет.


По-рано днес съдът гледа при закрити врати обжалването на мярката за неотклонение на Алексей Петров. Председателят на съдебния състав Костадинка Костадинова заяви, че сред документите, които трябва да бъдат разгледани на днешното заседание е и работното досие на Алексей Петров. Пред съда защитниците на Петров – адвокат Лулчева и Василев обясниха, че делото за "Октопода", вече е прекратено. През август обвиненията срещу Петров са били снети и той ще отговаря пред закона за организиране на престъпна група, занимаваща се с рекет и изнудване. Освен Петров обвиняеми по това дело са и Антон Петров - Хамстера, и Марчело Джотолов. Срещу всички тях се водеше разследване за участие в престъпна група, занимаваща се с рекет, изнудване, склоняване към проституция, източване на комбината "Кремиковци", данъчни и финансови престъпления и пране пари. Прокуратурата не взе отношение по въпроса и остави решението на съда, като продължи заседанието при закрити врата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец