Свързани новини

25.08.2010 17:29

Министър на Станишев на работа при най-богатата българка?

Видян 4243 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на правосъдието през втората половина от мандата на Тройната коалиция влиза в частния бизнес, ако се вярва на последната мълва в деловите кръгове.


Миглена Тачева щяла да става юридически консултант на Феста холдинг. Той пък е притежание на нейната приятелка Петя Славова. Двете стават близки по време на специализации във Великобритания, където се засичат преди десет години.


Тачева, която е известна като безспорен експерт в областта на правото и като справедлив съдия с дългогодишна практика, беше и гост на сватбата на дъщерята на Славова. Сензационни подробности за събитието, бойкотирано от най-богатите българи и от власта, ще научите в петък в новия брой на Супер 19’ – по сергиите в цялата страна.


Предполага се, че присъединяването на експерт от класата на Миглена Тачева към екипа на Славова, ако стане действителен факт, ще се дължи на сериозно изпитание. Според експертите пред такова са изправени фирмите и лицата, свързани по един или друг начин с българската част от ръководството на Петрол във връзка с волята на Денис Ершов да възстанови баланса в дружеството. В буквален и в преносен смисъл.


Ще бъде необходимо да се положат сериозни усилия и за запазването на позиците, завоювани от най-важното подразделение на Феста холдинг.


Според отчети, представени от финансовия министър Симеон Дянков, към финала на Тройната коалиция Инвестбанк, която е далеч от Топ 10 по активи сред банките у нас, е била на второ място по привлечени пари от държавни фирми.


Сред въпросните правителствени клиенти са: Агенцията по вписванията и ДП Фонд затворено дело към Министерството на правосъдието, а също и доста съдилища. Сред тях са Софийският градски съд, Сливенският и Хасковският окръжен съд, Несебърският районен съд. И внимание: Плевенският окръжен съд, който нашумя поради Красьо Черния.  


В пролетната класация на правителството за предпочитаните от държавните фирми банки Инвест вече пада извън челната тройка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион