Свързани новини

14.06.2010 10:44

Софиянски: Ако правителството не се вземе в ръце, отиваме на избори

Видян 1888 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият премиер и кмет на столицата Стефан Софиянски прогнозира предсрочни избори, "ако правителството не се вземе в ръце и не поведе бизнеса ясно напред и няма ясна визия за развитието на България, отиваме на избори”.


Според него бизнесът и земеделието сами няма да могат да ни извадят от кризата. Сигналите, които получаваме също не са обнадеждаващи: "Липсата на сериозна стратегия, слабият икономически екип, не ни дават надежда, че скоро ще излезем от кризата", продължи бившият премиер. В същото време Софиянски допълни, че ако зависеше от него, сега той би предвидил допълнителни плащания: "Плащането на субсидиите, закъснението им, затормозява земеделеца и той не е добре подготвен за тазгодишната реколта. Ако аз го правех, щях да предвидя юлско плащане на субсидията". На въпрос, ако управляващите сега ви предложат висок пост, бихте ли приел, Стефан Софиянски беше категоричен: "С това правителство – не!" Той е убеден, че трябва да има смята на политиката. "Виждам единствено лошо поставени цели и страх от реформи. Нито една сфера не е реформирана – освен в сферата на сигурността – не е направено нищо съществено. Липсва стратегия, липсва ясна визия", обясни бившият служебен премиер. Той добави още: "Станишев не беше подготвен изобщо, нищо не свърши. Сегашните дойдоха с много обещания, но продължават със същата затлаченост. Това се дължи на липса на трудови навици, според мен. Щом се налага, ще работиш денонощно, за да го свършиш. А те – всичко се отлага, отлага…", подчерта Стефан Софиянски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак