Свързани новини

09.05.2010 17:44

Кола се разцепи след сблъсък в дърво

Видян 1332 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъж на 31г. загина на място, а четиримата му спътници оцеляха по чудо в жестока катастрофа край Шумен. Трагедията стана около 3:00 ч. миналата нощ на главния път Русе - Варна, в близост до разклона за село Мадара. Автомобилът Опел Вектра с петима младежи се движел в посока Варна. Близо до с. Мадара колата излязла от пътното платно и се блъснала в крайпътно дърво. При удара автомобилът буквално се е разцепил на две. При зверската катастрофа на място е загинал 31-годишният шофьор на колата. Четиримата му спътници, на възраст между 19 и 32 г., са откарани в болницата в Шумен. 31-годишен мъж е с травма на главата и има опасност за живота му. Със счупени ръце в болницата лежи 19-годишен младеж, а 32-годишен мъж е с комоцио. Още един младеж, на 19 г., е ранен, но след преглед в болницата е освободен за домашно лечение.


Най-вероятно високата скорост е причина за катастрофата, смятат от КАТ. Химическа експертиза ще установи дали шофьорът е седнал пиян зад волана. Той е имал и други тежки произшествия, съобщиха от полицията. Срещу него е било образувано бързо производство и му е било наложено наказание шест месеца лишаване от управление на МПС и пробация.


Черната статистика говори: 8 души загинаха при катастрофи, само в събота. Тогава по шосетата в страната станаха 20 тежки произшествия. При тях са ранени 29 души, 7 от тях са с опасност за живота. От началото на месеца са станали 167 тежки катастрофи, при които са загинали 20 души, а 199 са ранени. Черната статистика на Пътна полиция сочи, че от началото на годината до сега при 1880 пътни инцидента са загинали 214 души, а 2319 са ранените.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион