Свързани новини

07.03.2010 16:18

Иван и Андрей: Не участваме в атака срещу президента

Видян 1869 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не участваме в никаква подготвена атака срещу президента", се казва в отворено писмо от екипа на "Шоуто на Иван и Андрей", разпратено до медиите днес и цитирано от БГНЕС.


От шоуто обясняват, че са въвлечени като трета страна в скандала между Георги Първанов и вицепремиера Симеон Дянков, тъй като от публикуваната в петък от "Дондуков" 2 стенограма от разговора между двамата става известно, че държавният глава вижда в изявата на финансовия министър атака срещу институцията. "Министър Дянков не е част от създаден от шоуто ни сценарий, още повече, че той дори не пожела да види предварително въпросите, които му бяхме подготвили. Що се отнася до цитата за "младия милиардер", той е открит от нашия екип в различни интернет сайтове. Не сме си го измислили. Просто сме го цитирали", се казва в писмото на "Шоуто на Иван и Андрей". От екипа подчертават, че след избухването на скандала с изненада установили, че около деветдесет процента от сайтовете са успели да изтрият цитата. "Президентът Първанов твърди още за атаката срещу него, че знае как "стават тези неща, дори в конкретния случай". Ние обаче не знаем, какви "неща" има предвид той. Явно това е някаква схема от други времена, в която някои може би са свикнали да участват", пишат от шоуто. Оттам подчертават, че правят "шоу с елементи на понякога груба политическа сатира" и че най-често иронизираният от тях министър е именно Дянков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели.