Свързани новини

24.08.2009 12:49

Цветанов ще реши след проверка дали да приеме оставката на Стефан Ангелов

Видян 1439 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Този проект е важен при първоначалната му цена от 8 млн. лева, а не както се оказа сега 77 млн. лева, каза министърът на вътрешните работи и вицепремиер Цветан Цветанов за проекта "Водно огледало" по телефона пред бТВ, цитира БГНЕС.


Такива завишения има по всички обекти в района на Кърджали, каза още Цветанов в коментар на думите на бившия зам. министър на ПРРБ Димчо Михалевски, който беше студиото на телевизия. Няма нищо лошо да се извърши проверка и аз затова казах на директора на ОД на МВр Кърджали за проверка Стефан Ангелов да я направи, допълни министърът. Ангелов ми каза, че не му предоставят информация. Аз питам защо не е уведомил ръководството на МВР, че му е отказана информация, попита Цветанов.
По този повод Димчо Михалевски каза, че първоначалният проект и реализирания за Водното огледало са различни. Реализирането на "Водно огледало" е изключително ценно за региона. Пълна лъжа е да се казва, че това е един и същи проект започнал като струващ 7 млн. и сега е 77 млн., посочи той. Аз ще съдействам на прокуратурата за извършване на проверката и ще искам после извинение. В отговор на това Цветан Цветанов отново посочи, че има изключително завишение в пъти на проектите в Кърджали, а в това време не е обезопасен околовръстния път около Кърджали и не е осигурена безопасността на хората. Министърът на вътрешните работи каза, че ще изчака проверката и тогава ще вземе решение по подадената оставка на директора на МВР в града Стефан Ангелов. По повод на обвинението за големия резонанс на съоръжението и заплахата за жилища на на хората живеещи в близост, Димчо Михалевски каза, че проблемът е отстранен след 72-часовите проби.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева