18.08.2009 13:55

Блъснатият в метрото остава в тежко състояние

Видян 1605 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Все още има реална опасност за живота на мъжа, пострадал от мотрисата на метрото в понеделник сутринта, съобщават от пресцентъра на Пирогов.


Състоянието му към 11.00 днес продължава да е тежко. След ампутацията на крака, той е настанен на лечение в Централна реанимация на УМБАЛСМ „Пирогов”. Освен травмата на крака, той има и много сериозна черепно-мозъчна травма. След приемането му в „Пирогов”, пострадалият беше опериран веднага от травматологът д-р Неди Цекулов.
19' припомня, че скитник, който се промъкнал в един от тунелите на столичното метро, е бил блъснат от мотриса сутринта вчера. От удара е била откъсната част от единия му крак, а по-късно се наложила ампутация до бедрото в „Пирогов“. От спешната болница съобщиха, че пострадалият е с опасност за живота, тъй като има тежка черепно-мозъчна травма. Неговата самоличност все още не е изяснена.
Инцидентът е станал преди осем часа сутринта между втора и трета станция в посока „Люлин“. Вероятно скитникът се е промъкнал в ранните часове в тунела и е успял да се скрие на 100 метра навътре в подземието. Директорът на столичния „Метрополитен“ Стоян Братоев обясни, че всеки би могъл да слезе на релсите, без да бъде спрян от охраната. „Охраната на метрото пази публичната част, където са пътниците“, допълни още той. Братоев определи инцидента като самоубийствен акт, тъй като има поставени достатъчно предупредителни знаци.
Кървавата случка в столичното метро блокира за около час движението в тунелите и принуди много хора да търсят алтернативни начини за придвижване. Въпреки това към 9 часа сутринта мотрисите продължиха да извозват потока от пътници.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева