Миро и Любо

Свързани новини

01.02.2024 14:26

Колко вземат звездите - рекламни лица на пастора от Пробуждане и защо да са по-добри от хазартните символи?

Видян 2326 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Докато Жоро Игнатов и други коментират в социалните мрежи рекламните лица на хазарта, странно защо никой не изказва гласно мнение по въпроса за рекламните лица на пастора с Бентлито, тримата бодигардове и часовниците - водомери Максим Асенов от Пробуждане? Мнозина се чудят как са се навили Миро, Любо Киров и другите знаменитости, описани в нашата поредица, включително виден депутат Сглобката, да прокламират нещо подобно?

Даваме пример от практиката. Миналата есен Миро, който се появи за ръка на партито на арткомпанията на Захари Бахаров с пастора, имаше концерт в залата на Пиротска 5. 24 часа преди шоуто беше продал около 70 билета, а тя побира от 700 до 1000. Сензационно концертът на другия ден се оказа напълно продаден. При билет от 70 до 110 лева. Простата сметка показва, че изневиделица са се появили продажби за огромната сума между 49 000 лв. и 100 000 лв.

Странно ли е, че пасторът се появи като образ, като портрет на стената и с послание на коледната гала на най-близкия си, сякаш той е звездата на вечерта, а не Миро?

По подобен начин мнозина се чудеха как Любо, без един реален голям солов хит през последните 20 години, пълни първа зала на НДК за последователни вечери? Без да е Лили Иванова....

Някои източници от шоубизнеса стигат в подозренията си още по-далеч, като разправят, че на рекламните лица се полагал и нескромен месечен оклад в размер на няколко средни работни заплати, а дали е така? Ние няма как да проверим, но уж имаме институции, които това работят. Даже бяха погнали Лили, Кеца и Азис преди 15 години, както дават идея и подсещат във форумите нашите читатели...

В следващите части на поредицата ще се опитаме да отговорим откъде се взе пасторът и чия имитация е нещото, което той нарича църква.


 Източник: Слава


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни