Максим Асенов

Свързани новини

29.01.2024 14:37

Новият на Миро е пастор

Видян 4629 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Автор, говорител, изпълнителен треньор/коуч, предприемач и хуманитарист", а също и "обществена личност". Така се представя в социалните мрежи Максим Асенов, който обаче, за разлика от 99,9% от потребителите не дава инфо какво и къде е завършил, за да практикува всичките тези специалности. Човекът е пастор на нещо, което се нарича църква, при това Пробуждане, а някои медии го наричат "секта", съобщава сайтът Слава.


То заема сградата в тих и скъп софийски централен квартал, която беше обект на имотна война между Българската Божия църква, регистрирана през 1990 г., и американската централа на простестантската общност преди години. За Пробуждане, поне на официалния й сайт, не можахме да открием данни за регистрация. Както и дали е наследник на ББЦ или другото име, което може да се намери в мрежата Божия църква в България?


Вижда се обаче, че на събитията й, за които входът е от 77 до 199 лв., личат англоезични имена като гости, лектори, говорители, или както искате ги наречете. Как цялата тази работа се връзва с генералната библейска идея за прогонване на търговците от храма?

Предприемачът, оглавяващ Пробуждане, което звучи като Възраждане, и даващ психологически съвети в социалните мрежи, без да е ясно от какви позиции, се прочу, след като лично Миро го качи на сцената за свой концерт, като го нарича "моят ментор".


След сватбата му на остров Корфу, се смяташе, че певецът е забравил старите страсти, но в шоусредите усилено се говори, че издалият цял албум Смирен хич не бил се кротнал. А двамата с пастора - психолог, писател, лектор, бизнесмен и т.н. били твърде близки. Дали само по духовна-платонична или и по материална линия в различните й измерения, това вече е отделен въпрос.

Миро обаче не е единствената звезда в обсега на предприятието. В следващ материал ще разкажем кои други бг знаменитости са в мрежата му. Всички прилики с Том Круз и неговите приключения със сциентологията вероятно са случайни.  






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби