Водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“ взе награда в категорията „Инвестиции и растеж“

Свързани новини

15.11.2023 12:22

Работодателите отличиха Галакси Инвестмънт Груп с приз за инвестиции и растеж

Видян 588 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поредното отличие за компанията е от тазгодишното издание на конкурса „Мистър и Мисис Икономика“


Водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“ взе награда в категорията „Инвестиции и растеж“ по време на годишните награди на сп. Икономика и КРИБ. Ценното отличие бе връчено на изпълнителния директор Константин Бояджиев лично от министъра на икономиката и индустрията Богдан Богданов.


На бляскавата церемония в столичната зала „Джон Атанасов“ присъстваха министри, кметове, водещи собственици и мениджъри на компании, които бяха отличени за приноса си в развитието на българската икономика през настоящата година.


„Днешната награда е поредното признание за постигнатите резултати от целия екип на компанията, който издигна Галакси Инвестмънт Груп до лидерските позиции в сектора на недвижимите имоти и новите технологии. Подобни отличия ни мотивират да продължаваме да се развиваме и за пореден път ни доказват, че постоянните инвестиции в ноу-хау и иновации ни движат в правилната посока за постигане на устойчиво развитие на бизнеса и модерния начин на живот“, сподели по време на церемонията Константин Бояджиев.


„В съответствие със стремежа ни за интелигентен и устойчив икономически растеж, вече над 20 години успешно изграждаме и развиваме отличителни проекти, които са отправна точка за най-високи международни стандарти. Наред с петзвездните хотели, първокласните офис сгради и жилищни комплекси, индустриалните имоти и ритейл парковете, днес Галакси Инвестмънт Груп стои в основата и на най-мащабния и успешно реализиран проект за производство на слънчева енергия в България“, допълни той.


Вече 33 години „Мистър и Мисис Икономика“ отличава български предприемачи, мениджъри, икономисти и финансисти, допринесли за високите успехи и развитието на българската икономика. Символ на конкурса е статуетката „Рибарят и златната рибка“ на маестро Ставри Калинов, когото по-рано тази година загубихме, и на когото гостите на церемонията отдадоха специална почит.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв