Министърът на икономиката Богдан Богданов посети най-новия хипермаркет на Kaufland България
01/02

Свързани новини

11.10.2023 13:22

Министърът на икономиката Богдан Богданов посети най-новия хипермаркет на Kaufland България в столичния квартал Люлин 3 ден преди откриването му

Видян 634 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Kaufland България ще открие своя 14-и хипермаркет с инвестиция от 37 млн. лв., безкомпромисно качество, впечатляващи ценови предложения, още по-голям асортимент и 70 нови работни места. Това подчерта главният изпълнителен директор на компанията Иван Чернев пред министъра на икономиката и индустрията Богдан Богданов по време на посещение в най-новия филиал на ритейлъра в кв. „Люлин“ 3 ден преди откриването му. С новия магазин общата стойност на инвестициите на ритейлъра в столицата надхвърлят 370 милиона лева, а броят на обектите на веригата у нас стават 64.


По време на срещата с ръководството на компанията, министър Богданов се запозна с технологичните иновации в най-новия хипермаркет, както и с плановете на ритейлъра за разширение на добавената стойност от дейността си. Той приветства стремежа на компанията да разширява инвестициите в подкрепа на българските производители и да предлага още повече български продукти.


„Kaufland – „Люлин“ 3 доказва, че цена и качество могат да вървят ръка за ръка. С над 21 000 стоки, магазинът предлага огромен избор на достъпни цени при ежедневен контрол на качеството по цялата верига – от производителя до рафта. Нашият най-нов хипермаркет е изграден в унисон c политиката на компанията за екологично и енергийно ефективно строителство и е оборудван с щадящи околната среда системи. Тук ще дадем работа на 70 човека и с тях общият брой на служителите в Kaufland България доближава 7000, с което затвърждаваме позицията си на един от най-големите работодатели в страната“, подчерта Иван Чернев.
Участие в посещението взе и главният управител на Германо-българската индустриално- търговска камара д-р Митко Василев, който изтъкна, че значимите успехи се реализират единствено в резултат на доброто взаимодействие между държавата и бизнеса. „Kaufland е една от големите немски компании, които въпреки трудната икономическа обстановка не спира да реализира значими инвестиции и да разкрива нови работни места в България. С магазина в кв. „Люлин“ компанията утвърждава лидерските си позиции и продължава да добавя стойност в българската бизнес среда.“

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 900 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв