„Все още не са сключени договори между МФ и медии за реализиране на дейности, заложени в комуникационната стратегия за информиране за приемането на еврото и съответно не са извършвани плащания към тях”, добави тя.

Свързани новини

18.05.2023 15:32

МФ даде 100 хил. лв. за ПР сайт на еврото

Видян 1676 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Създаваме интернет страница за информиране на българските граждани и бизнеса относно аспектите на приемането на еврото”, обяви министърът на финансите Росица Велкова. За целта са отделение средства в размер на 84 хил. лв. без ДДС, което означава, че с данъка сумата минава 100 хил. лв.


По думите на Велкова създаването на страницата, която ще има и мобилна версия, трябва да бъде осъществено от Информационно обслужване, с което МФ е сключило рамков договор.


За финансовото обезпечаване на комуникационните дейности свързани с въвеждането на единната европейска валута МС  одобри допълнителни разходи в размер на 10 млн. лв. по бюджета на МФ през 2022 г. Това стана с постановление 480 от 21 декември миналата година. През април бяха направени промени в този документ, с които се отпускат 800 хил. лв. по бюджета на Министерството на външните работи и 220 хил. лв. на Икономическия и социален съвет към НС.


Велкова посочи, че тези средства ще обезпечат извършването на подготвителните информационни и комуникационни дейности в страната и в чужбина.


„Все още не са сключени договори между МФ и медии за реализиране на дейности, заложени в комуникационната стратегия за информиране за приемането на еврото и съответно не са извършвани плащания към тях”, добави тя.



 Пламен Валентинов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 18.05.2023 19:57

    По тироида ще ги разпознаете.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Спонтанно предложение от ваша страна да направите услуга

Спонтанно предложение от ваша страна да направите