Сигнал до главния прокурор за конфликт на интереси със задна дата, свързан с номинираната от ГЕРБ/СДС за премиер Мария Габриел, внесе Сдружение Дискусионен клуб за социална местна политика

Свързани новини

17.05.2023 15:52

БСП притопли стара манджа за Габриел

Видян 1698 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сигнал до главния прокурор за конфликт на интереси със задна дата, свързан с номинираната от ГЕРБ/СДС за премир Мария Габриел, внесе Сдружение Дискусионен клуб за социална местна политика. Въпросното обединение всъщност е членът на НС на БСП и неуспял на последните избори кандидат-депутат Борислав Цветков, който като общински съветник имаше интересна семейна история с КТБ.


В сигнала им се посочва, че тя е била наемател на общинско жилище в столицата по времето, когато е била евродепутат.  Историята е от 2010 г. когато Габриел подписва договор с дъщерна фирма на общинското дружество Столични имоти. Така тя наема апартамент от 128 кв. м в кв. Лозенец, с наем от 400 лв. През 2014 г. като общински съветник от БСП Николай Белалов пита в писмо Столичната община дали евродепутат наема общинско жилище.


Официалният отговор от там е отрицателен, но според социалистите това не е така. Според БСП формално въпросният апартамент не попада към така изброените категории "общински жилища", но пък е в капитала на търговско дружество, което е собственост на Столичната община.  


 Кирил Пламенов




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.05.2023 17:12

    Тя вече не е еврокоисар ..ами как ще живее без месечен доход от 60 000 Евро ? БСП и ГЕРБ трябва да я закачат на някоя сладка висша държавна длъжност.Ако стане премиер с това име на Архангел Габриел . Това ще е прецедент и "конфликт на интереси " с църквата и с мюсюлмаската религия . Архангел Габриел е диктувал на пророка Мохамед да напише корана .За християните Архангел Габриел е вторият по-важност след Архангел Михаил Ще бъде добре Мария да има само едно лично име - Мария. Фамилията й трябва да завършва на - ова .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион