Когато избухна пожарът, който можеше да отнеме и живот, ако по време на палежа вратата беше отворена, министър на вътрешните работи беше Бойко Рашков от Продължаваме промяната. Смени го Иван Демерджиев като служебен във втори такъв кабинет.

Свързани новини

13.03.2023 11:51

1 г. и нищо за опожаряването в дома на основателя на 19 минути

Видян 2342 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 14 март се навършва 1 година от умишленото запалване на вратата на дома на съоснователя на 19 минути Борис Ангелов. За това време МВР не направи абсолютно нищо: не намери нито извършителя, нито поръчителя, дори и до хипотеза за тях не достигна, не си направи и никакъв труд.


Когато избухна пожарът, който можеше да отнеме и живот, ако по време на палежа вратата беше отворена дори за миг, министър на вътрешните работи беше Бойко Рашков от Продължаваме промяната. Смени го Иван Демерджиев като служебен във втори такъв кабинет.


Даже интересът на президента на Републиката Румен Радев към случая – в цивилизована държава такива престъпления не се случват, защото не биват допускани, а ако се случат, биват разкривани възможно най-бързо, не накара разследващите органи да се размърдат.


Единственото, което се установи е, че умишленият палеж е станал с помощта на нафта, с която е напоена изтривалката пред вратата. Странно, но нито десетките камери във входа и в затворения комплекс, където е извършено злодеянието, нито претендираните от полицията разпити на живата охрана са помогнали на родната полиция, дето уж ни пази, да си свърши работата. То и не би било възможно за отделения час на местопрестъплението в късната понеделнишка вечер на 14 май 2022 г.
Искали са хората да разследват, ала не са имали желание и това е повече от ясно.
Защо ли? Ами, защото вероятно биха уличили като поръчител човек, който спонсорира различни политически кампании например...


Не беше разследвана подадена от жертвата логична и възможна версия за поръчителя, въпреки уликите – включително и писмени, за оказван върху журналиста системен натиск както чрез посредници, така дори и чрез ангажиране на представители на правозащитни органи в несвойствени за тях деяния. Всичко това във връзка с непосредствената му работа.
Истината обаче винаги излиза наяве и то в най-неподходящия за виновните момент, както е писано:
"Защото няма нищо тайно, което да не стане явно, нито пък скрито, което да не стане известно и да не излезе наяве. И тъй, внимавайте как слушате: понеже, който има, ще му се даде, а който няма, ще му се отнеме и това, което мисли, че има.“
Лука 8:17-18 НП


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 освободете Иванчева, мизерници 13.03.2023 16:28

    ГОСПОЖА ФЪНДЪКОВА = КАК СПИТЕ ВЕЧЕР И КАК ЩЕ ЖИВЕЕТЕ С БОТАТИЯ СИ ОПИТ СРЕЩУ ""ПРЕСТЪПНИЦИ"" КАТО ТЕЗИ ЖЕНИ??? НЕ СИ ЛИ МИСЛИТЕ КАК ЖИВЕЕ ТОВА МЪНИЧКО ТОКУ ЩО РОДЕНО ДЕТЕ БЕЗ МАЙЧИНА ЛАСКА И ТОПЛИНА???? САТАНАТА ВИСИ НАД ВАС ГОСПОД ПРАВОРАЗДАВАЩИ......ИДВА ВИДОВ ДЕН!!! ГОРДОСТА НА ТЕЗИ ЖЕНИ ЩЕ ВИ ПОБЕДИ! ЗАТОВА ГИ ХВЪРЛИХТЕ В ЗАТВОРА. ПОЗОР КАСКЕТИ И ТУЛУПИ!!! БОГ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ........ВАШЕТО СИ СТОИ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей