Кандидатът за спортен министър и, както вече писахме, съпруг на олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева – Борил Кръстев е характерен пример за изпадане от рамката.

Свързани новини

13.12.2022 14:42

Проекто спортният министър: приемчик в автосервиз

Видян 2961 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всяко правило си има изключения. В експертния проекто кабинет на проф. Габровски също е така.


Кандидатът за спортен министър и, както вече писахме, съпруг на олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева – Борил Кръстев е характерен пример за изпадане от рамката.


Завършилият транспортни специалности в Русенския университет основно е познат като приемчик - простете за русизма (не идва от Русе, а от руски език)в представителни автосервизи. Той е работил във фирмените центрове на две известни марки. Едната е селективна, а другата е по-народна. И двете са европейски, но няма да им правим реклама.
След това временно е останал без работа.


Всяко зло за добро! Явно това му е отворило време и да се кандидатира за депутат на изборите, и да започне следдипломна квалификация по бокс в Националната спортна академия. И също така му е проправило пътеката към кандидатурата за министерското кресло, защото така е съчетал влизането си в две сфери едновременно – на политиката и на спорта.


Всъщност постът, за който е номиниран в експертния кабинет е доста важен за честта на страната, тъй като 2023 г. е предолимпийска и заради това е доста съществена. Поради тази причина не бива да се подценява кой ще бъде начело на спорта, коментират експертите с опит.


Илиян Костадинов


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 жалка палячовщина 13.12.2022 18:49

    Герберската подлога Габровски успя да шашне целокупното население с безумния си избор за министри, голяма част от които компрометирани от управлението си в миналото. Наред с редица други професори Мутрата успя да омаскари и Габровски. Ама кой каквото си направи, друг не може

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак

Очарованието ви е заразно

Очарованието ви е заразно и с него каменни сърца