Нагласеният конкурс за шеф на софийския туризъм
01/02

Свързани новини

09.05.2024 11:40

Крият предизвестения победител в нагласения конкурс за шеф на софийския туризъм

Видян 18391 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като не успяха силово през януари и бяха подсетени от 19 минути, че кандидатът им за шеф на общинското предприятие Туризъм не отговаря по ценз на длъжностната характеристика за поста кметът Терзиев и заместникът му Барбутов, който не се е научил дори да поздравява, камо ли да има каквато и да било представа от поверената му ресорно индустрия на гостоприемството, пуснаха и проведоха нагласен конкурс.



Първо намалиха критериите за очаквания победител, който - както писахме още преди Коледа обясняваше по фирмите, че е "нещо като заместник кмет" и "води туризма", за да събере едри пари. Не е сигурно дали и в момента той им отговаря.



После пуснаха абсурдна тема за кандидатстване - концепция за вътрешния правилник на дружеството. Вместо например за развитие на туризма в София, което би имало смисъл.



После назначиха комисия, в която само двама души разбират бъкел от туризъм, а само 1 не е партийно свързан с ППДБСС.



Накрая не допуснаха един от тримата кандидати, май пуснат за нещо като мюре, а на втория така нагласиха резултатите, че да остане малко под чертата, която беше премината единствено от желания от кмета и Борис Бонев кандидат. Който, от своя страна, доказано провали в качеството си на съветник в ресора на заместник-кмета от администрацията на ГЕРБ туристическата стратегия на София.



Трима души взеха 30 000 лв. за нещо като нескопосан анализ на социологическо проучване, за което предварително бяха задали непрофесионално въпроси. В анализа им, представян за концепция и отхвърлен поради своята нищожност от кмета Фандъкова, липсват 22 вида туризъм, включително балнео-, планински, ски, спортен, оперен, архитектурен, кулинарен и т.н. Но пък са налични два вида - орнитологически и музикално конферентен, в които имат частен интерес двама от писачите на анализа на соц.проучване, представян за стратегия.



Явно поради срам, вместо име на кандидата, който фаворизират и нагласиха чрез смешния си конкурс, кметът и неговият заместник са обявили само номер.



Предстоят още разкрития в цял сериал.


Радостина Тонева


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог