А може да има и друга причина. Всичко може. Ще ми е супер любопитно да разбера защо. И защо NOVA има все още лиценз”.

Свързани новини

12.10.2022 14:50

PALMS BET рекламира „полускрито” в Нова, питат СЕМ защо

Видян 3100 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандално пробутване на реклама на хазартната фирма PALMS BET в праймтайма на Нова и то в състезанието Игри на волята (възроденото Бързи, смели, сръчни от времето на соца) разбуни духовете в елита. Кандидатът за народен представител от ДБ Теодор Михайлов, който е бивш тв продуцент, даже се обърна чрез ФБ директно към шефката на СЕМ:


Соня Момчилова, знам, че е трудно, може би праймтаймът на NOVA телевизия не е много гледан и никой не вижда рекламите на онлайн казино, което е хазарт, а той е забранен за реклама.


А може да има и друга причина. Всичко може. Ще ми е супер любопитно да разбера защо. И защо NOVA има все още лиценз”.


 



Кирил Пламенов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 13.10.2022 16:14

    Някой, който сравнява "Игри на волята" с "Бързи, смели, сръчни", явно само е чувал името на последното предаване и няма никаква представа какво всъщност представлява - спортно състезание с участието на деца до 14 години, което служеше и за популяризиране на спорта сред децата. За съжаление вече няма такива предавания. "Игри на волята" и другите подобни предавания "Сървайвър" и "Фермата" са реалити шоу с елементи на състезание, като повечето са директно копирани от западните формати - колумбийския "Desafio" и американския "Survivor".

  • 002 Харотюн Като стана дума за хазартните реклами та се сетих, че и в 13.10.2022 09:57

    A защо СЕМ не попита и бтв, защо и във "Фермата-8" спорадично показват напълно открито на екрана "невини" рекламки за хазартна дейност, този път за "Efbet" и за "Winbet", чрез показването на екрана на полукарикатурните им запазени рекламни лица, гледащи забавно подмамващо в нищото?

  • 001 Пръстена на Калоян 13.10.2022 03:27

    След като ГЕРБ изхвърлиха от конкуренцията Черепа, в Р.България хазартната дейност , вместо да намалее се увеличи. В Ръ.Бъ. има "само" 942 игрални зали, което е крайно недостатъчно за нуждите на забогатялото население, 42 казина и "едва" 10 сайтове за залози. Явно някои от засегнатите сайтове са се обидили, че са пропуснати в рекламите по тв нова. Най-справедливо би било, за да има мир и покой, около всичките терени за дуелите на "Игри на волята" да се обградят със стени от стотици байряци със символите на всичките тези скромни и почтени сайтове за залози. И самите Криско, Горан Брегович и Стойчков, заедно с разни фолк певачки да играят на живо тракийско трополи или ръченица , облечени с фирмени дрехи на съответните хазартни сайтове, на специална площадка , до терена на който се провеждат дуелите. Това би предизвикало бурни залагания на любителите на хазарта и би вдигнало в пъти приходите на всичките до една хазартни фирми. Би било добре дори от време на време по някой дуел да се състои вместо от изморителни физически състезания и ровене в пясъка, като суриката, от елегантни показни залагания със "златни" грошове :-). Между другото понятие ,като "златни грошове" не съществува в монетарното или в нумизматичното пространство и в нормалния живот, освен в "Игри на волята" на ТВ НОВА. Грош означава най-дребната и най малоцена монета. Грошове са ползвали в различни времена в Полша, Германия, Австрия, Отоманската империя и покрай мирното и съвместно съществуване с последната и в България. Стойноста на един грош е бил равен максимум на около днешни 20 ст. Това означава, че като даряват победителя в дадено състезание с "огромната "сума от "безцените" 50 гроша, му дават около 10 днешни "безцени" лева, а ако наградата е от астрономическите 100 гроша, значи го дарават с цели 20 днешни лева, което е достатъчно за да си напазарува от всяка хранителна верига" около 633 грама качествен кашкавал!Грошовете са били винаги най-дребните размени монети и НИКОГА не са били сечени от цени метали, много рядко са били от тънко, като ламаринка сребро в слаба проба 500, но НИКОГА не са били сечени, освен в (няма да кажа в какви, но определено не са и пълни) главите на сценаристите на "Игрите на волята" ) от метала злато. Понятието от "Игрите на волята" "златни грошове" е от рода на т.н. оскиморанни думи. Примери: Суха вода, дървено желязо, златни грошове, здрав болен, високо джудже, почтен български политик, горещ ледник, девествена проститутка, пустина джунгла и мн. др.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева