Семерджиев е бил задържан по разследване за черно тото на ГДБОП и Специализираната прокуратура през 2010 г.

Свързани новини

06.07.2022 09:51

Бивш футболист уби 2 жени и избяга от катастрофата

Видян 1672 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Георги Семерджиев  е избягалият шофьор на автомобила, който помете и уби две жени при тежка катастрофа снощи в София, съобщава Нова тв. Семерджиев, на 35 г., е бивш футболист на „Левски” и „Спортист” (Своге).

 Семерджиев е бил първоначално задържан по разследване за черно тото на ГДБОП и Специализираната прокуратура през 2010 г. Не е бил съден за това впоследствие. Има информация и за наркоразпространение.

По неофициална информация на NOVA до момента той е собственик или управител на автомивка, която се намира в района на катастрофата. В момента видът му е по-различен от снимката - сега е с много татуировки и по лицето. Търсен е на адреса, на който официално е трябвало да се намира, но не е открит.

Полицията издирва двама избягали след тежката катастрофа на бул. „Черни връх” в София. Става въпрос за шофьора, причинил инцидента, и неговата спътничка в автомобила, съобщи  началникът на Столичния КАТ Тенчо Тенев.


„Знаем кой е водачът. Той е с множество нарушения - над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. Той е със софийска регистрация, а в момента на удара - с германска. В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма”, обясни още Тенев.


Фактическите подробности за инцидента: Таксиметрова кола се движи от бул. „Черни връх” към НДК. На кръстовището на бул. „Арсеналски” шофьорът на таксито се престроява в крайната лява лента. От НДК с висока скорост се движи лек автомобил, който минава на червен светофар. Последва удар в предната част на таксито, а колата нарушител се удря в асансьора на метрото. От силния удар, миналата на червено кола, се разцепва на две - едната половина, в която се намират шофьора и спътничката му, се плъзга 40 метра и се спира в пресечка малко по нагоре.


На пешеходната алея са се намирали две пешеходки, които са пометени и загиват на място.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Палачът 06.07.2022 10:16

    Каквото и колкото да си пишем, нищо няма да промени в сегашната КОЧИНА Булгаристан!!!! Прокурорският син убил двама души на тротоара на бул. България получи 18 месеца условно. Убиеца на Милен Цветков още е на свобода Защо да си мислим, че тоя ИЗРОД, който си позволява да има синя лампа и фалшиви немски номера, отнета книжка, няма да си плати и да се измъкне !!!За да имаме някакъв шанс за оправяне, трябва да влезе в главите ни максимата : ОКО ЗА ДВЕ И ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци