Свързани новини

11.01.2022 10:50

Кристиан Вигенин няма да се карантинира, Деси Атанасова часа резултат от ПСР

Видян 1419 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Във връзка с вчерашната новина след КСНС за положителния тест за ковид-19 на председателя на НС, искам да ви информирам, че съгласно заповедта на министъра на здравеопазването от 22.10.2020 г. и правилата на РЗИ за нейното приложение, аз НЕ подлежа на задължително карантиниране, тъй като съм преболедувал ковид по-малко от 3 месеца преди контакта със заразен. Тестът ми за ковид-19 е отрицателен. Във връзка с това възнамерявам да продължа да изпълнявам задълженията си, като ще следя ежедневно здравния си статус", заяви Кристиан Вигенин.


От своя страна Десислава Атанасова от ГЕРБ, заяви, че се е самоизолирала днес си е направила ПСР тест, като чака резултата:


"Считам за проява на пълна  безотговорност към здравето на всички членове на КСНС поведението на г- н Минчев,  който над шест часа  беше със всеки от нас в една зала и  не ни уведоми, че не се чувства добре и има вероятност да е заразен с Ковид - 19 от председателя на ПГ на ПП, за когото г-н Минчев обяви, че е с Covid - 19 и поради тази причина не присъства на КСНС.


На практика заради неговото лекомислено поведение, държавата ще се ръководи на автопилот - без присъствени решения на Президент, Председател на НС, заместник - председател на НС, председатели на ПГ, министри и шефове на специални служби.


А Външно министерство ще се управлява от новоназначения заместник - министър - имунолог, след като министърът е с Ковид - 19, а заместник - министъра би трябвало да е карантиниран, след като присъстваше също на КСНС.


Желая здраве на всички и се надявам, че  това не е добре обмислена  "уважителна причина", свързана с отлагане на планирани дейности от членове на КСНС.


До тук фактите, а сега размислите: Ако вярваме на науката, Минчев вероятно е имал симптоми, и трябваше да предприеме мерки преди КСНС.


Но, ако вярваме на конспирацията, Ковид-19 спасява премиера от срам в Скопие и унизителната роля, в която го постави ментора му - президента на републиката Румен Радев.


П.П. Ваксинирана и преболедувала съм".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби