Свързани новини

13.12.2021 14:02

Заплашиха ме, че ще загубя най-ценното, ако продължа с ПП: Ицо Хазарта

Видян 2383 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бях впечатлен от биографията на Кирил Петков, но не беше достатъчно, заяви Христо Петров, Ицо Хазарта, от трибуната на НС, преди гласуването на кабинета, но не това го е накарало да влезе в политиката.


"Вероятно някои от вас знаят, че моите занимания са встрани от политиката", започна той. "Когато получих покана да се присъединя към проекта на г-н Кирил Петков бях впечатлен от неговата биография, както и от тази на г-н Василев и на другите участници, бях впечатлен от неговия разказ, но честно казано, не беше достатъчен, за да ме накара да повярвам в успеха", признава Петров.


И разказва: "Затова направих нещо друго. С голяма част от вас се познаваме, с някои от вас сме приятели. Познавам и вашите началници, познавам и вашите спонсори. Реших да попитам тях: Що за хора са Кирил и Асен, защо не трябва да им вярвам, защото те са ваши опоненти, явно знаете нещо за тях. Знаете ли какъв отговор получих - не получих нито една информация по този въпрос, а много недвусмилено послание, че ако продължа да ги подкрепям, ще загубя най-ценното нещо, което имам. И ми се иска хората, автори на идеята да получа това послание, да знаят, че това е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този отбор, аз вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България". Думите му бяха посрещнати от аплодисменти в пленарната зала.



"Както казах с голяма част от вас се познаваме, с някои сме и приятели. Знам, че някои от вас имат това поведение и присъствие тук, най-вече защото са получили същото послание, което получих и аз", заяви още Христо Петров.


И заключи: "Аз съм нормален човек и много често изпитвам страх, много по-често, отколкото ми се иска. Но както веднъж ми каза Асен Василев: Нормално е да те е страх, но има неща в този живот, които са по-важни от страха".  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.12.2021 14:25

    Първата изява на депутата със средно образование от партията на почтените Хазарта беше, че Пеевски си назначил охраната за депутат и се оказа пълна лъжа. Втората му изява е, че бил заплашван, дано не се окаже и тя лъжа. Но при лидер доказан лъжец, независимо, че се е самоопределил като почтен и честен какво да очакваме от неговите депутати

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които