Свързани новини

05.12.2021 15:17

Депутат от ДПС е гард на Пеевски: Ицо Хазарта

Видян 4675 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Имах предложение да вляза в изпълнителната власт, но не го приех, тъй като  познавам възможностите си и смятам, че на този етап не бих бил полезен там”, заяви пред Nova Христо Петров, известен повече като Ицо Хазарта, новоизбран депутат от Продължаваме промяната.
„Не, не бих станал министър на културата, защото опитът ми не стига за такава длъжност. Със сигурност това, което съм правил през годините, би ми помогнало да бъда полезен в тази сфера”, уточни депутатът.
Той разказа за първия си работен ден в НС. Хазарта обясни, че не си е казал нищо с депутата от ДПС Делян Пеевски. „Ще кажа нещо, което вероятно голяма част от хората няма да могат да асимилират - ДПС имат депутат, който всъщност е охранител. Когато Пеевски отива до тоалетната, той отива с него. Когато някой друг от тяхната група напуска залата - той също отново отива с него. Това е депутат със заплата, който е сложен на избираемо място и ще гласува закони. А всъщност е охранител”, посочи Ицо Хазарта.
Силно впечатление му направили действията на част от депутатите, докато реч държал държавният глава Румен Радев.
"Първо, когато президентът влезе, голяма част от залата станахме прави, някои не станаха. След това наблюдавах една парламентарна група - вляво от мен (където седят депутатите от ГЕРБ). Докато президентът


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Иванка Топалова 14.12.2021 21:09

    Този наивен бодигард евентуално е бил подлъган, че щом вече един охранител е успяр да стане премиер, а друг пък стана министър на вътрешните работи, нищо чудно и неговото бъдеще да бъде подобно. Нали си спомняте, че когато ББ беше във Великобритания, някой му бе подхвърлил че гледайки се в огледаото положително вижда Делян Пеевски

  • 003 Густо майна фелибето 06.12.2021 12:53

    От заглавието разбирам, че Ицо Хазарта е станал бодигард на Шиши. Това дали е факт или се шегувате?

  • 002 Anonimen 05.12.2021 23:07

    От ПП лъжата я нямат за нищо, точно като Мутрата, която ще чегъртат незнайно колко дълго и само на приказки. Това не е охрана, а зам.председателя на ДПС от 7 г, тази информация беше изнесена официално. Ама няма как да е друго, като кьораво и сакато, хванато на път и под път е набутано на държавната хранилка с високи заплати и бонуси в НС само да слушат и изпълняват. Поредното издание, което все повече разочарова електората

  • 001 Anonimen 05.12.2021 17:04

    Охранителите са любимия антураж на властимащите и... на търговците. Цяла индустрия развиха, всеки 4-ти или 5-ти в Бг работи охрана. Кой плаща заплатите на тия охранителни фирми?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв