Свързани новини

04.06.2009 18:42

Шестимата от групата на Таки остават в ареста

Видян 2374 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийският градски съд остави в ареста шестимата Свилен Николов, Цветан Миленов, Владимир Иванов, Васил Христов, Асен Китанов, Васил Бекиров от групата на Христофорос Аманатирис – Таки по обвинение за наркоразпространение и нанасяне на средни и тежки телесни повреди, предаде БГНЕС.


Аргументът на съда е, че има реална опасност те да извършат друго престъпление или да се укрият. Това заяви наблюдаващият прокурор по делото Чавдар Ангелов. Той е и част от групата на софийска градска прокуратура, която участва в задържането на петимата от групата на Златко Баретата днес пред хотел Кемпински Зографски, но отказа да коментира повече подробности по случая.


БГНЕС припомня, че шестима души от групата на Христофорос Аманатирис - Таки са задържани, съобщи на брифинг на Софийска градска прокуратура наблюдаващият прокурор Чавдар Ангелов преди два дни. Задържаните са Свилен Николов, Цветан Миленов, Владимир Иванов, Васил Христов, Асен Китанов и Васил Бекиров. Все още се издирват Аманатирис - Таки, Христо Хрант Вартанян - Исуса, както и Любомир Костадинов и Александър Пацов. За групата има информация, че освен наркоразпростнанение е извършвала и средни и тежки телесни повреди. Дейността на групата е била на територията на цялата страна. От прокуратурата са категорични, че членовете от организираната престъпна група на Таки не са улични дилъри, а по-скоро са организирали наркоразпространението на улицата.


По думите на другия наблюдаващ прокурор Магдален Маринов рано или късно ще бъде задържан и Исуса. При операцията са използвани специални разузнавателни средства. Прокурорите не пожелаха да съобщят конкретни случаи, в които е участвала групата на Таки с аргумента, че има анонимни свидетели и животът им ще бъде застрашен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.