Свързани новини

25.11.2021 09:34

Не е имало туби с бензин в изгорелия автобус: Оливер Спасовски

Видян 1440 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски заяви, че според неговите първоначални информации не е имало туби с бензин в предната част на автобуса, катастрофирал и изгорял на АМ "Струма". Все пак разследването ще покаже това, каза той, цитиран от македонските медии.


МВР ще предаде всички документи на българската прокуратура, ако македонската прокуратура нареди това, каза министърът в телевизионно предаване снощи.


"Не мога да кажа предварително колко би продължило разследване, водено от друга държава. От интерес за всички е разследването да бъде кратко и ефикасно. Ако питате мене трябва ли да се разшири разследването мисля, че това трябва да се направи с цел да покрием всички възможни аспекти на такъв случай. Никой не трябва избегне отговорност, в случай, че я има", отговори Спасовски на въпроса какво мисли за информациите, че разследването на катастрофата може да продължи и до шест месеца.


Агенция "Беса Транс", чийто лиценз бе отнет снощи, отрича в катастрофиралия в България автобус да е превозвано гориво или пиротехнически средства, съобщава македонският сайт "Фактор". Агенцията информира обществото, семействата на загиналите и ранените в трагичния случай, че автобусът по никакъв начин не е превозвал контрабандно бензин, нафта или пиротехнически средства. Общият капацитет на автобуса е 450-500 литра дизел за използване от самия автобус и в никакъв случай не е имало резерв за контрабандни цели, заяви "Бека Транс".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.11.2021 01:00

    я кажи този шофьор бил ли е ваксиниран с ковид ваксите

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева