Свързани новини

04.11.2021 12:20

100 лв. само са намерени в джоба на мъжа на кметицата на Симеоновград: Добрев

Видян 1918 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само 100 лева са намерени в джоба на мъжа на кметицата на Симеоновград, заяви Делян Добрев. Той обясни, че по думите на градоначалника това е политическа поръчка и той също смятат така.
Кметицата на Симеоновград обяснила, че в къщата не са намерени крупни суми, както твърдят органите на реда. "Единствените пари, които са намерени са 100 лв. в якето на мъжа й. Сумите, за които говорят са намерени в друга къща", обясни  Добрев. По думите му това е поредната атака и репресия срещу партията от МВР.

"Когато види Радев и партийките около него, че губят, защото всички социологически агенции ни дават първо място, а ние не работим с тях. Знаете някои открито работят с други партии", коментира Бойко Борисов.

По думите му едно от най-хубавите неща, които можеше да има България е да има завършени магистрали, а сега имало пълен застой за всичко. 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 04.11.2021 14:05

    Добрев,и последният мургав като теб гражданин на Симеоновград да попиташ,ще ти каже как тази ренегатка-кмет се избира вече толкова години!Има там няколко тартора мургави дето ръководят нещата.Защо не провериш колко такива граждани са назначени като доверени лица и колко от тях работят в услуга на съпругът и синът на кметицата,а се водят на работа към кметството?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.