Свързани новини

26.10.2021 15:07

Заведенията са пълни и със сертификати

Видян 4082 пъти | Коментари 7
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мантрата на антиваксърите, че заведенията ще останат празни без тях, се оказа фалшива. Проверка на 19 минути в централните столични заведения показа, че освен на слънчевите маси навън, за които проверка не е нужна, и вътре си е пълно с хора. И то въпреки щателния контрол за Зелени сертификати, какъвто се осъществяваше на вратата на Спагети Кичън на ъгъла на бул. Витоша и ул. Позитано например. Логиката е ясна: материално осигурените хора очевидно попадат в по-малко възприемчивата към теории на конспирацията група от населението и са си направили труда да се ваксинират. Другият вариант беше тотален локдаун – пълно затваряне, каквото има в Латвия и в Русия например, а и ние го преживявахме на няколко пъти миналата и тази година, ако някой е забравил.
 


Кирил Пламенов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 26.10.2021 16:58

    защото имаше случаи хора да отидат до летището и като ги тестват,да ги върнат обратно,изгарят им и билетите, и договорите за работа! Как може г-н Радев да нарича ОГРАНИЧЕНИЯТА,които поставя този документ върху ПРАВОТО ни на труд,образование и здравеопазване„свобода“?! Това е толкова цинично, колкото надписът на едно място:“Работата ще ви направи свободни“!Евродепутати категорично заявиха,че правителства,които го въвеждат ВЪТРЕ в държавите за някакви ограничения ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ!НЯМАТЕ РАЗРЕШЕНИЕ да го ползвате по този начин и не ни интересува,как е във фашистка Франция,Италия и прочие,защото и там ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ с мярка,която е била с цел улесняване на пътуванията,а вие сте я наложили като ограничителна за ПРАВАТА НИ и като способ за ИЗНУДВАНЕ хората да подпишат да ги инжектират с ЕКСПЕРЕМЕНТАЛНИ субстанции,които вече все по-ясно става, НЕ са ваксини,НЕ пазят нито от заболяване,нито от заразяване!!!!Тестовете към този сертификат са валидни до 72 часа след провеждането им,защото са САМО за целите на пътуването,ако не желаете да се ваксинирате!НИКОЙ не иска задължително ваксиниране с цел пътуване,нямате право да го въвеждате и като условие за работа!На практика го направихте като ЛЪЖЕТЕ хората,че за да работят,трябва на всеки три дни да се тестват, а работодатели вече уволняват,защото не им се плаща за толкова много тестове!КОЙ печели от тези тестове,защото е за СЪД и ПРОКУРАТУРА!

  • 001 Anonimen 26.10.2021 16:50

    Нито дума няма този сертификат да се ползва като условие за достъп до работното място,обществени сгради ВЪТРЕ в държавите, достъп до образование и здравеопазване!Разбирате ли,този сертификат е САМО за пътуване между държавите,САМО за това улеснение!Може да въведете допълнителни мерки,но този ДОКУМЕНТ касае само пътуване между държавите,унифициран е,за да може всеки да си го осигури ПРЕДИ пътуване

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби